top of page

Usein kysyttyjä kysymyksiä:


Mistä Satusaapas-sovelluksen voi ostaa?

Satusaapas-sovellus on myynnissä sekä Applen että Androidin sovelluskaupoissa. Löytyy nimellä hakemalla, tai voi mennä sovelluskauppaan myös suorasta linkistä www.satusaapas.fi sivun kautta.

 

Tarviiko Satusaappaan käyttöön nettiyhteyttä?

Kun Satusaapas-sovelluksen lataa sovelluskaupasta, tarvii nettiyhteyden. Sen jälkeen sovellus toimii ilman nettiä. Siksi se on kätevä esimerkiksi matkoilla. Eikä sovellusta itsekseen käyttävä lapsi voi eksyä sieltä muualle nettiin.

 

Voiko sadut kuunnella useampaan kertaan?

Kyllä, ne voi kuunnella uudelleen ja uudelleen niin monta kertaa, kuin haluaa.

 

Saako opettaja käyttää itselleen ostamaansa Satusaapas-sovellusta koulussa tai päiväkodissa?

Saa.

 

Voiko Satusaapasta kokeilla ennen ostopäätöksen tekemistä?

Sovelluksesta on sovelluskaupoissa myös ilmainen viiden sadun kokeiluversio, jolla pääsee testaamaan sovellusta ja sen eri ominaisuuksia.

 

Onko sovelluksessa kuukausimaksuja?

Ei. Sadut ostetaan kertamaksulla.

 

Kuinka pitkiä sadut ovat?

Satujen pituudet vaihtelevat suunnilleen 5 - 10min välillä, suurin osa on 6 - 8min. Yhdessä 30 sadun paketissa riittää kuunneltavaa aina yli kolmeksi tunniksi.

 

Montako Satusaapas-pakettia on tulossa ja mitä satuja missäkin paketissa on?

Satusaappaaseen on tulossa viisi kolmenkymmenen sadun pakettia. Satujen sisällysluettelot löytyvät www.satusaapas.fi sivulla kohdasta SATUSOVELLUS. Applen laitteisiin on saatavilla lisäksi jättipaketti, joka sisältää kaikki 150 satua.

 

Milloin 150 sadun paketti tulee myös Androidille?

Valitettavasti iso paketti toimii vain Applen laitteissa, sitä ei saa tehtyä Androidille. Kaikki samat sadut tulevat kuitenkin myös Androidille 30 satua kerrallaan.

 

Meillä olisi kiittäminen ajankohtainen aihe. Löytyykö siitä mukavaa satua?

Kiittämiseen liittyy monta satua, esimerkiksi Jättiläinen Tom ja Prinsessa Nirppanokka. Voit hakea erilaisiin opetuksiin tai aiheisiin liittyviä satuja sovelluksen hakukoneella.

 

Meidän 3v ei osaa vielä lukea, mutta kuuntelee mielellään satuja. Kuinka pienille Satusaapas sopii?

Satusaappaaseen on tehty helppo arvonta-toiminto pikkuisia käyttäjiä ajatellen. Kolmivuotias osaa jo näppärästi arpoa sen avulla itselleen aina uuden sadun. Itse olen ajatellut sadut 5 - 9 vuotiaille, mutta olen saanut kiitosta jo 2,5 vuotiaidenkin vanhemmilta, että tykkäävät kuunnella satuja Satusaappasta.

 

Tuleeko sovelluksessa sellasia ärsyttäviä mainoksia jotka on pakko kuunnella?

Ei. Satusaappaassa ei tule mainoksia ollenkaan. Voit rauhassa kuunnella satuja.

 

Toimiiko Satusaapas myös ulkomailla?

Kyllä. Siinä ei ole aluerajoituksia.

 

Voiko Satusaapasta käyttää tietokoneella?

Ei. Se on mobiilisovellus, toimii kännykällä ja tabletilla.

 

Haluaisin hankkia Satusaappaan lapsenlapsilleni. Voiko Satusaappaan ostaa lahjaksi?

Toki voi. Applen sovelluskaupassa on kätevä lahjakorttisysteemi, jolla voit ostaa haluamallesi henkilölle sovelluksen lahjaksi, hän saa sähköpostilla ”lahjakortin” jossa on latauslinkki. Androidilla ei vastaavaa systeemiä ole, mutta varmaankin saat sovittua lapsesi perheen kanssa, että sinä maksat heille ja he lataavat sovelluksen itse. Sovellus ostetaan aina kertamaksulla, eli ei tule mitään kuukausimaksuja tai käyttömaksuja jälkikäteen.

 

Miten Satusaapas maksetaan ja paljonko se maksaa?

Satusaappaan hinnat:
5 satua 0€
30 satua 5,99€
150 satua 24,99€

Satusaapas maksetaan sovelluskaupassa, kun sovellus ladataan sieltä kännykkään tai tabletille. Ladataksesi Satusaappaan tai muita maksullisia sovelluksia sinulla pitää olla luottokorttitiedot annettuna sovelluskauppaasi.

kirja1s.png
bottom of page